Wanneer je op zoek bent naar een geschikte baan in de zorg dan ben je bij Co2work.nl aan het juiste adres. Zij hebben korte lijnen met de werkgevers waardoor er voor bijna iedereen een passende baan te vinden is. Het ultieme doel is om de juiste baan voor de juiste persoon te vinden. Hierin bemiddelen wij en zoeken wij samen naar jouw droombaan. De missie is niet voor niets een juiste match tussen werkgever en werknemer te creëren.

 

Vacatures vinden in de zorg sector

Voor zorgmedewerkers is het soms moeilijk om de juiste medische vacatures te vinden. Daarom gebruiken wij duidelijke filter opties. Zo kun je selecteren in welke branche je op zoek bent naar een baan. Maar ook kun je aangeven in welke regio jij het liefste wil werken. Daarnaast kun je ook op dienstverband en het aantal uren filteren. Dit zorgt ervoor dat er alleen vacatures worden weergeven die bij je passen.

 

Waarom bij Co2Work veel mensen solliciteren

Wij zetten in op een langdurig en goed dienstverband. Dit komt omdat wij de wensen van onze werkgevers en werknemers op een rijtje zetten om de juiste match te maken. Daarnaast houden wij goed contact met de bedrijven waardoor wij korte lijntjes hebben. Dit zorgt ervoor dat bij ons ook regelmatig nieuwe vacatures worden aangeboden. Een duurzame match betekent veel voor de werknemer en werkgever waardoor ze beiden tevreden zijn.

 

Wat ons een van de beste in ons vak maakt

Wij zijn een van de beste in ons vak doordat wij een goede verhouding hanteren tussen de wensen van een werkgever en het kunnen van een werknemer. Een duurzame match betekent voor beide kanten veel zekerheid en dat is precies waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast werken wij ook met re-integratie waardoor mensen die al een tijdje uit het vak zijn ook een kans op de arbeidsmarkt krijgen. En zo zijn er nog vele factoren meer waarom wij uitblinken.