Vaak nemen mensen dagelijks extra gezondheidssupplementen om de vitamines en dergelijke aan te vullen. In voeding vind je dit vaak al terug, maar niet iedereen eet alles waar dat in zin en ook niet iedereen krijgt genoeg daarvan binnen. Misschien dat je lichaam te weinig aanmaakt of dat je de voedselsoort waar dat in zit niet lekker vindt. Dan wordt het al lastig.

 

Omega 3 supplementen van Care by Nature

Omega 3 zijn eigenlijk vetzuren. Deze vetzuren vind je het meest in bijvoorbeeld vis. De vetsamenstelling in je bloed wordt door deze stof positief beïnvloed. Als er te veel vet aanwezig is in je bloed dan worden deze pilletjes vaak gebruikt. Ook als je aan het diëten bent en het helpt niet genoeg of je krijgt dan niet genoeg omega drie binnen dan kun je het hiermee aanvullen. Het effect is niet super groot, je moet niet verwachten dat met een pilletje alles goed weer is.

 

De gezondheidsraad heeft geadviseerd om minimaal 250 mg omega 3 in te nemen elke dag. Dat is de hoeveelheid vetzuren die je nodig hebt in je lichaam. Het is goed voor je hart om voldoende van deze vetzuren in te nemen. Een gezond vetgehalte in je bloed wordt hier ook goed door geconcentreerd. Ook de bloeddruk wordt positief beïnvloed door voldoende inname van omega 3.

 

Wat wil Care by Nature bereiken?

https://carebynature.nl/ hoopt onder de Nederlanders bewustzijn te brengen over het gebruik van omega drie en hoe belangrijk dat is voor je lichaam. Het is heel belangrijk om een gezonde omega drie pijl te hebben in je lichaam. Doordat we niet genoeg vette vis eten elke dag kun je dat hiermee makkelijk aanvullen. Er wordt ook een omega drie test aangeboden door care by nature waar je zelf het gehalte kan meten.

 

Voor de mensen die vegetarisch zijn is het eigenlijk al zeker dat hun omega drie gehalte te laag is. Zij eten geen vis en komen deze stof dus te kort omdat het nergens anders meer in zit. Specifiek voor deze mensen is het daarom belangrijk om omega drie pillen te nemen. Zo vul je die voedingsstof aan zonder dat je het moet eten. Je kunt gewoon vegetarisch blijven alleen wel op een gezonde manier voor je lichaam.

 

De supplementen van Care by Nature

Care by Nature heeft verschillende soorten supplementen die je kunt aanschaffen. Afhankelijk van wat je fijn vindt. De een vindt het fijner om gewoon een pilletje te slikken en de ander vindt een siroop lekkerder. Alles hebben ze dus je kunt gewoon nemen wat je het fijnst vindt. Ook de zelftest kun je bestellen. Zo kun je zelf kijken hoeveel je het nodig hebt en of je het nodig hebt. In principe twee keer per week vette vis eten zou voldoende moeten zijn, toch is dat natuurlijk per lichaam anders en kun je dat zo nog even checken. Ben je benieuwd wat er te vinden is? Kijk op https://carebynature.nl/ voor het aanbod en de bestelmogelijkheden.