Met Orange County de bevolking zweven ongeveer 40 miljoen mensen, is het geen verrassing dat de behoefte aan alzheimer zorg in Orange County is op de stijging. Het goede nieuws is dat de diensten, variërend van volwassen kinderopvang gespecialiseerd in de zorg van Alzheimer tot begeleid wonen en geschoolde verpleegkundige zorg opties beschikbaar zijn.

Dagopvang voor volwassenen

Alzheimer’s Family Services Center (AFSC) is een unieke faciliteit in de provincie. Het biedt kinderopvang voor volwassenen die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van personen die lijden aan dementie-gerelateerde ziekten. Samen met kinderopvang diensten, bieden ze ondersteuning voor zorgverleners om uit te rusten en hen aan te moedigen om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd aan te gaan. AFSC heeft een licentie van het California Department of Public Health. Voor meer informatie bel 714-593-9630.

Residentiële Alzheimer Care in Orange County

Residentiële Alzheimer zorg is beschikbaar in Orange County. Huizen zoals The Cottage at Artesia Gardens bieden een unieke woonomgeving die de hulp en veiligheid biedt die nodig is om mensen met Alzheimer te verzorgen. Andere grotere faciliteiten zijn keuzes zoals:

ACE, Advanced Care for the Elderly (Anaheim, CA): Deze woonzorgvoorziening biedt persoonlijke zorg in een thuisomgeving. De licentiehouder is een geregistreerde verpleegkundige met ervaring in dementie, Alzheimer, beroerte, Parkinson, en nog veel meer.

Carline’s Guest Home (Santa Ana, CA): Warme, familiale omgeving die aan bewoners.

Hollybrook Senior Living at Orange (Santa Ana, CA): Elke geheugenzorg bewoner krijgt een aangewezen verzorger toegewezen. Deze zorgverlener rapporteert zelfs subtiele veranderingen in het gedrag of de toestand van de bewoner en werkt als aanspreekpunt voor familieleden.

Zonsopgang van Tustin (Santa Ana, CA): Biedt een maandelijks bezoek door een geregistreerde wellness verpleegkundige evenals andere diensten. Voorzieningen zijn onder meer beveiligde aangelegde wandelpaden, zodat bewoners frisse lucht kunnen krijgen.